03
August
2017

Noul curs de Practitioner NLP-4G

un program complet de dezvoltare personală prin NLP

Noul curs de Practitioner NLP-4G

Din 8 martie 2019, poți înlătura barierele din calea succesului, dezvoltând noi dimensiuni ale vieții personale și profesionale și optimizându-ți relația cu ceilalți.

Toate acestea pot fi realizate participând la cursul de Practitioner NLP-4G, susţinut de Daniel Bichiş, primul est-european certificat ca Master-Trainer NLP de către SNLP, IN & IANLP şi singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler.

Cursul beneficiază de triplă certificare din partea Society of NLP - Richard Bandler, IN (Germania) și IANLP (Elveția).

21
Martie
2016

Măiestria în viață prin NLP

Un nou curs de Master-Practitioner NLP

Măiestria în viață prin NLP

Dacă în cursul de Practitioner se învaţă conceptele şi tehnicile de bază ale NLP, pentru a aduce cât mai mult succes şi bucurie în viaţa proprie, cursul de Master Practitioner aprofundează procesul de dezvoltare şi armonizare personală şi dezvoltă capacitatea de a integra tehnicile NLP în conversaţiile de zi cu zi.

Optimizarea vieţii personale şi profesionale este extinsă pentru a permite accesarea tuturor talentelor şi resurselor native, făcând posibile obiective şi aspiraţii ce păreau de neatins.

Iar prin dezvoltarea unei relaţii complexe cu structurile inconştiente, sporeşte semnificativ uşurinţa, eleganţa şi rapiditatea cu care sunt obţinute rezultatele dorite, atât individual, cât şi în familie sau în echipă.

Toate aceste beneficii pot fi obţinute alături de Daniel Bichiş în cadrul noului curs de Master-Practitioner NLP ce începe pe 19 aprilie 2019 la U Business Center, Bucureşti.